08.10.2010. / 21:52

Autor: Ana Smrečki

Boris Tadić krenuo Josipovićevim stopama: Milošević ostaje bez odlikovanja

Slobodan Milošević odlikovan je krajem srpnja 1999. ordenom rada sa srebrnim vijencem i Ordenom rada sa crvenom zastavom

Bivši predsjednik Srbije i Jugoslavije Slobodan Milošević umro je u Haagu u svibnju 2006. godineBivši predsjednik Srbije i Jugoslavije Slobodan Milošević umro je u Haagu u svibnju 2006. godineBivši predsjednik Jugoslavije i Srbije Slobodan Milošević posthumno će ostati bez odlikovanja. Prema pisanju srpskog Danasa, Milošević se nalazi na popisu Komisije za odlikovanje, koja će svoju odluku u narednim danima proslijediti predsjedniku Tadiću. Slobodan Milošević odlikovan je krajem srpnja 1999. ordenom rada sa srebrnim vijencem i Ordenom rada sa crvenom zastavom.

Na istom se popisu, osim Miloševića nalazi Nebojša Pavković, osuđen u Haagu na 22 godine zatvora, zbog ratnih zločina nad kosovskim Albancima 1999. godine. Bez odličja će ostati i haaški optuženici, Sreten Lukić, Dragoljub Ojdanić, ali i Vladimir Lazarević. Lukić je zajedno s Pavkovićem osuđen na 22 godine zatvora, a Ojdanić i Lazarević na 15 godina.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 08.10.10. 23:56

Ostatak juge bi mu trebao odati priznanje.Njemu treba zahvaliti što Juge više nema.I Srbima naravno.Malo previše je bilo koljački ali kad se zna tko je u pozadini,nije čudo.Povijesti se ionako ponavljaju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika