11.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Antonija Stupar Jurkin: Stiže nam djevojčica

Voditeljica emisije “Exkluziv” na RTL Televiziji samo za Extru je otkrila koje će ime dati svojoj kćeri koja na svijet stiže početkom iduće godine; prelijepa trudnica priznaje da se odlično osjeća te da se ona i suprug uopće nisu zamarali time kojeg će spola biti dijete

Antonija Stupar JurkinAntonija Stupar Jurkin"Istina je, očekujemo djevojčicu, ali se spolom djeteta ni ja ni suprug nismo zamarali. Najvažnije nam je da je beba živa i zdrava", rekla je u telefonskom razgovoru za Extru 28-godišnja RTL-ova voditeljica Antonija Stupar-Jurkin.

Ona i njezin suprug Ivan Jurkin rođenje svog prvog djeteta očekuju početkom godine. Antonija kaže i da izvrsno podnosi trudnoću: "Presretna sam i super se osjećam. Nijednog trenutka nisam imala neke tegobe, mučnine ili posebne želje uzrokovane ‘drugim stanjem'."

Ona i njezin suprug Ivan zajedno će odabrati ime svojoj kćeri: "U konkurenciji je nekoliko imena, a koje će naposljetku pobijediti, još ne znamo", ispričala je voditeljica Exkluziva.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 11.10.10. 10:05

No sad morem mirno spati - jedino me mući položaj u kojem je ta djevojčica zdelana - jel misionarski ili z*guza?!
Lepo bi prosil informaciju!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika