11.10.2010. / 14:33

Autor: Hina

Arena Centar dobio uporabnu dozvolu

Arena Centar prostire se na 175.000 kvadratnih metara bruto razvijene površine s ukupnom površinom za iznajmljivanje od oko 60.000 kvadratnih metara

Arena CentarArena CentarTrgovačko-zabavni "Arena centar" dobio je uporabnu dozvolu te sada ima sve potrebne dozvole za otvaranje koje je planirano za 5. studenoga, priopćeno je iz TriGranita koji je u gradnju Centra investirao 244 milijuna eura.

Arena Centar smješten je na jugozapadnom ulazu u Zagreb, pored dvorane Arena Zagreb. Prostire se na 175.000 kvadratnih metara bruto razvijene površine s ukupnom površinom za iznajmljivanje od oko 60.000 kvadratnih metara.

Posjetiteljima će ponuditi 10 velikih te 200 malih i srednjih trgovina. Imat će najveći hipermarket u Hrvatskoj površine 10.000 kvadratnih metara, prvo IMAX kino u regiji, CineStar multipleks kina sa sedam dvorana, dvije ekskluzivne kino dvorane, kuglanu te mnogo drugih zabavnih i gastronomskih sadržaja. Posjetiteljima Centra na raspolaganju će biti 3.500 parkirnih mjesta.

Gradnja centra počela je u srpnju prošle godine, a glavni izvođač radova je MI Grupa koju čine hrvatske građevinske tvrtke Mucić & Co., Međimurje graditeljstvo i Tromont. Stručni nadzor nad radovima obavljao je IGH, a koordinirao TriGranit.

Vezane vijesti

Radiću u Upravi

Radiću u Upravi

Tvrtka IGH na jesen će ponovo promijeniti vlasničku strukturu, jer će uslijediti još jedna dokapitalizacija nakon što je ovog mjeseca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika