13.10.2010. / 14:59

Autor: Sandra Županić

Video - Kosor propjevala, Josipović poručio: Premijerka najljepše pjeva 'Moju domovinu!'

"Premijerka Kosor najljepše pjeva", rekao je nakon mini koncerta predsjednik Josipović

Jadranka KosorJadranka KosorU Uredu predsjednika na Pantovčaku danas su i službeno dodijeljene Top stipendije za Top studente. Stipendije su uručili predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor koji su tom prilikom i zapjevali.

Naime, jedna od dobitnica Top stipendije je i mlada pijanistica Ana Čuić Tanković. Nju je nakon službene dodjele predsjednik Josipović zamolio da mu nešto zasvira. Pošto su oboje obožavatelji Mozarta ona je predsjedniku odsvirala jednu njegovu skladbu.

Potom je mladoj studentici prišla i premijerka Kosor te ju zamolila da odsvira nešto uz što bi premijerka mogla zapjevati. Raspravljale su o nekoliko pjesmama među kojima je bio i Gibonni, a kako ozbiljni glazbenici nemaju takve pjesme, klasičari su ispali iz konkurencije. Na kraju su izbor svele na himnu i pjesmu Rajka Dujmića i Zrinka Tutića "Moja domovina".

Foto: Josipović dodijelio prvu ratu Top stipendije Top studentima

Premijerka je odabrala pjesmu "Moja domovina" i uz taktove klavira povela pjesmu, a pridružila joj se nekolicina studenata. Ponukan pjesmom, pridružio im se i predsjednik. Izvođači su nagrađeni gromoglasnim pljeskom i smijehom, a premijerka je bila razdragana odazivom.

Exkluzivno za Nacional.hr predsjednik Josipović pohvalio je pjevanje premijerke i odabir pjesme i rekao je da "premijerka Kosor najljepše pjeva". U snimci koju nam je ustupila RTL Televizija, možete prosuditi da li je doista tomu tako.

Kosor - Moja domovina

Kosor - Moja domovina

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 13.10.10. 16:32

Nitko ovdje ne kaze da je jaca svetac...nikad nisam navijao za ADZe u zivotu...stalno glasam za lijevu opciju...mi smo imali 2000 godine vlast,nista nismo drukcije radili od ADZe lopova.Pljackalo se,zaduzivalo se,rasprodavalo se...cak su nase strasili i beraci kestenja,Splitska Riva...a ,imali smo dvotrecinsku vecinu u saboru,narod iza sebe,Mesica na svojoj strani...evo zasto ja kao ljevicar nemam povjerenja u Mileta...jucer su se rugali narodu na povjerenstvu...na mjesto da resetaju Sanadera..oni VODU NAVODE na njegov mlin.GADE mi se.


registracija
1/1/70

, 13.10.10. 16:37

Svi moji komentari su prvenstveno usmjereni ka desnoj opciji...ljevicar sam od rođenja...koliko god sam Kosorici sto-sta zamjerio...ovaj puta joj SKIDAM KAPU. ZASTO? Iz prostog razloga sto je ona sve ovo pokrenula u drzavi,doj je napadaju Sanaderi,Linici,Bandici i drugi KRIMINALCI,ona krci put ka ustolicenju kakve takve pravne drzave.
Ako Kosorici uspije ovaj met,privuce na svoju stranu mnoge postene ljude i s lijeve i s desne strane.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 13.10.10. 20:48

Puki i lijevi i desni politicari koji kradu imaju zajednicko ime LOPOVI.Sve dok politika bude upravljala privredom a ne obratno kriminala ce biti.Ja ne mislim da je ovo Jacina ideja.Ja mislim da je jednostavno primorana od strane EU.Doslo je do toga uzmi ili ostavi.Prije 20 god.EU je bila daleka vizija i to su tadasnji politicari iskoristili grabeci sve sto mogu.EU hoce normalnu drzavu u koju ce moci ulagati i naravno uzimati profit (sto i nije lose jer ce narodu biti bolje) Nije kapitalizam nikakav bauk,bauk je onaj ko ga hoce tako prestaviti(a sve zbog svojih sitnih interesa) Za mene uopce nije vazno ko ce biti na vlasti lijevi ili desni.Samo je vazno da ti politicari opravdaju svoju ogromnu placu (koja im je data da ne moraju jos da kradu)


registracija
11/1/10

fluid, 13.10.10. 22:41

I ja bih volio pjevati punoga srca Moja domovina ali,...Ono što Jadranka ima i prateći vokali,dovoljan je motiv za pjesmu.Ja nemam ni sanjanu državu kao ni pokradeni kapital kojim bih zbrinuo i sebe i djecu.A možda i za unuke.Zašto ne?Imam uzor u našim domoljubima različitog kalibra.Ni kao branitelj nemam nikakvih primanja ili privilegija(hvala Bogu.Barem nisam sudionikom u ubojstvu hrvatske krave muzare).Dakle i pjesma postaje privilegij samo odabranih. Barem domoljubnih pjesama.One za mene čekaju,kao i vješanje hrvatske zastave za državne praznike,one dane kada dosanjam u stvarnosti svoju ČLijepu našu.Lijepu,poštenu i moralno osvješćenu.


registracija
10/1/07

satruncica, 14.10.10. 11:33

Prisjest će joj pjesma kad je Sanader sredi. Nisam njegov pristaša, ali od kada kod nje prolazi fora "nisam znao" vidi Kalmetu, Šukera, pa sad i ona nema niti trunke vjerodostojnosti a ako stvarno nije znala onda je loša političarka , drugim rječima potjerajmo takvu vladu.


registracija
11/1/10

fluid, 14.10.10. 12:49

Satruncica@ ,daj se sredi malo oko stavova.Definiraj svoj stav tko je ko i ne dovodi se u zabludu koja te drži na dvije stolice.Nemožeš glorificirati jednog kriminalca kao pozitivca a da bi taj isti,trebao srušiti drugog negativca i zasjesti na njegovo(njeno)mjesto.Obije trebaju nestati i to definitivan stav a ne tako dvolično kako ti insinuiraš.Većina građana tako misli i u tom grmu ONI imaju svoju snagu kojom nas gaze. Bez kazni.Jasno ili ne ?


registracija
27/8/09

Lujo1, 14.10.10. 22:21

Baš me zanima koja je to premijerkina Domovina? Hrvatska sigurno nije!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika