18.10.2010. / 12:57

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: 'U Vladi vlada strah, premijerka će imati problema sa samokontrolom'

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će se povećati broj prometnih nesreća, problema u zdravstvu, zatvorima i bolnicama. U mnogim timovima a poglavito u Vladi je dosta straha i intriga, nepovjerenja. Premijerka će teško zadržavati kontrolu nad vlastitim reakcijama i sada će joj biti jasno tko je uz nju a tko joj okreće leđa

Jadranka KosorJadranka KosorS obzirom da je dosta planeta u retrogradnom kretanju puno je trendova koji se ponavljaju, situacije koje smo već proživljavali, a ništa se ne događa brzo. Sve se odgađa i prolongira iz dana u dan. Ljudi se osjećaju zbunjeno i uplašeno. Kao da su se otvorila sva pitanja a na ni jedno nema odgovora.

Na burzama će se dosta trgovati ali vrijednosti će biti manje od očekivanih. Cijene nafte će se mijenjati. Druga polovica tjedna je puna vlage, kiše i vjetrova. Negativni aspekti marsa i neptuna donose zagađenja tekućinama i plinom, ekološke probleme, afere u oblasti vojske, policije, carine i mornarice.

Dok su u svijetu najugroženije zemlje Japan, Australija, područje Amazone i Južnoafrička Republika u kojima će biti nereda, poplava i nesreća, padova aviona u more, trovanja plinom ili naftom i stradavanja grupa ljudi, poglavito mladih.

U našoj zemlji na žalost povećati će se broj prometnih nesreća, problema u zdravstvu, zatvorima i bolnicama. U mnogim timovima a poglavito u Vladi je dosta straha i intriga, nepovjerenja. Premijerka će teško zadržavati kontrolu nad vlastitim reakcijama i sada će joj biti jasno tko je uz nju a tko joj okreće leđa. Ona ima situaciju ''déjà vu ili već viđeno'' i nije joj lako.

Rizični dani su 21., 23. i 24. listopada. Pazite sebe i druge u prometu. Nemojte ulaziti u sukobe jer iz verbalnih sukoba lako mogu nastati fizički sukobi.

andelkasubasic.com

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
5/10/10

zvuk958, 18.10.10. 17:56

Ha ha ha ha ha... Kako su smješni ovi ADZ-ovci? Panika je na vrhuncu. Povuci se dok još možeš!!!


registracija
5/3/10

starimudrac, 18.10.10. 23:53

jeli još kopaju jamu ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika