19.10.2010. / 21:45

Autor: Ana Smrečki

Video - Bad Blue Boysi Dinamu: Sada znate kako je s nama, a znate i kako je bez nas

Došao ih je pozdraviti i zahvaliti im se na dolasku trener Modrih Vahid Halihodžić. Boysi su se na treningu zadržali kratko, tek su ga neki pogledali do kraja. Na kraju su poručili igračima: 'Sada znate kako je s nama, a znate i kako je bez nas'

Bad Blue Boysi prekinuli bojkot treninga, ali ne i utakmica

Photo:
Anto Magzan/PIXSELLBad Blue Boysi prekinuli bojkot treninga, ali ne i utakmica Photo: Anto Magzan/PIXSELLKako su i obećali, navijači Dinama, njih dvije tisuće bodrilo je danas Dinamove igrače uoči dvoboja s Clubom Brugge, koji je kjlučan za nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Osim podrške, navijanja i pljeska, navijači su još jednom iskazali nezadovoljstvo vodstvom kluba, pa ni ovoga puta nisu manjkale poruke poput 'Mamiću ti nisi Dinamo'.

'Na tekme ipak ne idemo'

Bad Blue Boysi su ipak nakon višemjesečnog bojkota odlučili prisustvovati treningu Modrih, ali su poručili da ne utakmice ne idu do daljnjega. Igračima su priuštili bakljadu na tribinama Hitrec Kacijana, što je popraćeno s terena pljeskom. Uoči treninga BBB-ovci su se okupili na popularnom 'Pimpek placu', nakon čega su se uputili podno zapadne tribune maksimirskog stadiona.

Vaha zvijezda treninga

Tamo su zapalili svijeće u spomen onih kojih više nema. Igračima su skandirali 'Hoćemo pobjedu'! Večernji list piše da ih je došao pozdraviti i zahvaliti im se na dolasku trener Modrih Vahid Halihodžić. Boysi su se na treningu zadržali kratko, tek su ga neki pogledali do kraja. Na kraju su poručili igračima: 'Sada znate kako je s nama, a znate i kako je bez nas'!

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 20.10.10. 12:37

Glavna fora - baklje.
To je kao neka "koreografija".
Obzirom na cijenu koju Dinamo plaća UEFA za takvu "koreografiju" i "navijanje" - samo neka i dalje štrajkaju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika