20.10.2010. / 07:35

Autor: Hina

Poklepović: Hajduk se temeljito pripremio za utakmicu protiv Zenita

Trener Hajduka Stanko Poklepović je najavio kako će njegova momčad ući "posebno pripremljena" u utakmicu trećeg kola G skupine Europske lige protiv Zenita u St Peterburgu u četvrtak, 21. listopada.

Stanko PoklepovićStanko PoklepovićTrener Hajduka Stanko Poklepović je najavio kako će njegova momčad ući "posebno pripremljena" u utakmicu trećeg kola G skupine Europske lige protiv Zenita u St Peterburgu u četvrtak, 21. listopada.

"Pripremili smo se za utakmicu koliko smo mogli sa igračkim kadrom kojim raspolažemo imajući uvijek sliku Zenita i svakog njegovog nogometaša pojedinačno", izjavio je danas Poklepović.

Po njegovim riječima Zenit je visokorangirana momčad na europskoj razini.

"Radi se o apstraktnoj momčadi po izvedbi, djelovanju i igri. Mi imamo informacije o svakom igraču Zenita i na temelju toga koncipiram igru Hajduka te ću svojim igračima napraviti posebne zahtjeve", kazao je Poklepović.

Odgovarajući na novinarska pitanja Poklepović je kazao kako se Hajduk priprema i na vremenske uvjete u za utakmicu u Sant Petersburgu, odnbosno nisku temperaturu koja se ondje predviđa u četvrtak. "Ako bude trebalo naši će nogometaši igrati u hulahopkama", rekao je on.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika