20.10.2010. / 08:58

Autor: Hina

Bivša britanska premijerka Margaret Thatcher završila u bolnici

Čelična lady primljena je u londonsku Cromwell Hospital gdje će biti obavljene rutinske pretrage, a imat će i prikladniju - medicinsku - njegu nego kod kuće s obzirom na to da je navršila 85 godina

Margaret ThatcherMargaret ThatcherBivša britanska premijerka Margaret Thatcher u utorak je prebačena u bolnicu zbog infekcije, no, kako prenose mediji, njezino stanje nije ozbiljno i očekuje se da nakon temeljitih pretraga bude puštena na kućnu njegu za nekoliko dana.

Čelična lady primljena je u londonsku Cromwell Hospital gdje će biti obavljene rutinske pretrage, a imat će i prikladniju - medicinsku - njegu nego kod kuće s obzirom na to da je navršila 85 godina.

Za nekoliko bi dana, prenose agencije, trebala biti puštena iz bolnice. Iz ureda u Downing Streetu još nema informacija o njezinu stanju.

Prošli tjedan Margaret Thatcher zbog gripe nije prisustvovala domjenku koji je u njezinu čast organizirao premijer David Cameron, kako bi u krugu članova Konzervativne stranke proslavila 85. rođendan. Agencije prenose kako još nije poznato je li infekcija posljedica gripe. Krajem 2001. i tijekom 2002. Margaret Thatcher imala je niz blažih moždanih udara, nakon kojih se počela sve rjeđe pojavljivati u javnosti.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika