21.10.2010. / 11:41

Autor: Andrea Belin

Naomi Campbell zbog bolesti napušta modni svijet

'Konačno zbogom' modnim pistama Crna pantera odlučila je reći zbog problema s artritisom. Kako se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo liječnici su joj zabranili nošenje visokih potpetica, a ona je već navodno unajmila osobnog trenera koji će joj pomoći u rješavanju ovog problema

Naomi CampbellNaomi CampbellVijest da četrdesetogodišnja manekenka Naomi Campbell odlazi u mirovinu, vijest je koja je ovih dana šokirala modni svijet.

Kako javljaju strani mediji, 'konačno zbogom' modnim pistama Crna pantera odlučila je reći zbog problema s artritisom.

Kako se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo liječnici su joj zabranili nošenje visokih potpetica, a ona je već navodno unajmila osobnog trenera koji će joj pomoći u rješavanju ovog problema.

Inače, Naomi Campbell je karijeru je započela već sa sedam godina kada je glumila učenicu za videospot pjesme Boba Marleya Is This Love?

Svijet mode otkrio ju je kada je imala petnaest godina. Šetajući se Convent Gardenom prišla joj je modna agentica s čijom je agencijom sklopila ugovor. Vrhunac karijere doživjela je ranih 1990-ih kada je zajedno s Claudijom Schiffer, Lindom Evangelistom, Cindy Crawford i Christy Turlington bila najpoznatiji i najbolje plaćeni top-model.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika