21.10.2010. / 15:35

Autor: Hina

Robert de Niro u Toskani snima s Monicom Bellucci

Snimanje je započelo u poznatim toskanskim toplicama Castiglione della Pescaia. Redatelj filma je Giovanni Veronesi, koji je se Monicom Bellucci snimio i film "Manudale d'amore 2"

Monica BelluciMonica BelluciPoznati američki glumac Robert de Niro započeo je u četvrtak u Toskani snimanje komedije "Manuale d'amore 3" s talijanskom glumicom Monicom Bellucci.

De Niro u filmu glumi američkog profesora koji se nakon transplantacije srca seli u Italiju. U Toskani se zaljubljuje u Monicu Bellucci.

Snimanje je započelo u poznatim toskanskim toplicama Castiglione della Pescaia. Redatelj filma je Giovanni Veronesi, koji je se Monicom Bellucci snimio i film "Manudale d'amore 2".

"Prekrasno je ovdje snimati film, čak i kada se moram prilično potruditi da glumim na talijanskom", rekao je De Niro nakon što su snimljene prve scene filma.

Američka filmska zvijezda kazala je da obožava komedije.

"U komedijama imate više slobode nego u dramama. Za mene je posebna čast to što glumim u talijanskoj komediji. Talijanske komedije imaju posebno značenje u povijesti filma. Talijani imaju poseban talent u tome da izmiješaju dramu i komediju", istaknuo je De Niro.

Vezane vijesti

Foto: Prekrasna Monica Bellucci pozirala gola

Foto: Prekrasna Monica Bellucci pozirala gola

Prekrasna glumica Monica Bellucci pozirala je potpuno gola za zadnji broj Elle magazina. Unatoč činjenici da je u 46. godini života, još uvijek je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika