23.10.2010. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Saznajte što boja rublja govori o njezinim seksualnim navikama!

Crvene, narančaste i žute nijanse uglavnom biraju strastvene, energične i dramatične ljubavnice koje u krevetu preuzimaju stvar u svoje ruke dok ružičasta boja otkriva romantičnu i nježnu stranu karaktera...

Eva MendesEva MendesJedna od najpoželjnijih žena na svijetu, glumica Eva Mendes je svojedobno izjavila kako se najbolje i najprivlačnije osjeća u rublju boje kože, a s njom se složila i popularna pjevačica Katy Perry.

Kako je pokazalo istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji, većina pripadnica nježnijeg spola slijedi takve trendove.

Naime, čak 72 posto žena najugodnije se osjeća u krpicama boje kože. Jako je malo onih koje kupuju klasične crne ili bijele grudnjake, a još manje pripadnica ljepšeg spola se odlučuje za čipkaste uzorke.

Stručnjakinja Donna Dawson tvrdi da svaka boja ima neku skrivenu poruku. Žene koje nose rublje svjetlijih tonova, objašnjava Dawson, su jednostavne, opuštene i čvrsto stoje na zemlji.

Crvene, narančaste i žute nijanse uglavnom biraju strastvene, energične i dramatične ljubavnice koje u krevetu preuzimaju stvar u svoje ruke dok ružičasta boja otkriva romantičnu i nježnu stranu karaktera.

'Žene u crnom' su u prave zavodnice. S njom će vam se zabava u spavaćoj sobi zauvijek urezati u sjećanje, za razliku od djevojke u bijelom rublju koja će sve prepustiti muškarcu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika