24.10.2010. / 10:16

Autor: Hina

Slovenski mediji o susretu Kosor-Pahor: Sastanak 'bez posebno važnih zaključaka'

Ipak slovenski mediji potvrđuju da je i novi susret premijera dviju susjednih država potvrdio dobre odnose te da se posebno razgovaralo o jačanju gospodarske suradnje

Borut Pahor i Jadranka KosorBorut Pahor i Jadranka KosorSusret slovenskog premijera Boruta Pahora s predsjednicom hrvatske vlade Jadrankom Kosor u subotu u Lovranu protekao je "bez posebno važnih zaključaka" po navodima slovenskih elektroničkih medija.

U Sloveniji se uoči susreta najavljivalo da će Kosor i Pahor u Lovranu možda nešto konkretnije reći o pitanju Ljubljanske banke i njenih štediše i ponovnom početku rada te banke u Hrvatskoj ili dogovoriti razmjenu diplomatskih nota o arbitražnom sporazumu.

Ipak slovenski mediji potvrđuju da je i novi susret premijera dviju susjednih država potvrdio dobre odnose te da se posebno razgovaralo o jačanju gospodarske suradnje.

Slovenska tiskovna agencija pritom posebno ističe da su premijerka Kosor i slovenski premijer Pahor govorili o mogućnostima zajedničkog nastupa hrvatskih i slovenskih tvrtki na trećim tržištima, te da Pahor ocjenjuje kako će zajednički nastup na Expo 2012. biti "simbolička gesta jačanja prijateljstva dvaju naroda".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika