25.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Nikolina Pišek: 'Ponovno zaljubljena?'

Atraktivna voditeljica boravila je nedavno u Njemačkoj gdje je u berlinskom klubu Universum Lounge viđena u društvu poduzetnika Matije Ćorkovića, bivšeg dečka srpske folk pjevačice Ane Nikolić

Nikolina PišekNikolina PišekPoznata voditeljica Nikolina Pišek navodno je opet zaljubljena i to poduzetnika, Matiju Ćorkovića, 32-godišnjeg ljubitelja lijepih žena, brzih automobila i narodne glazbe.

S njim je atraktivna voditeljica koaj je nedavno prekinula višegodišnju vezu s roniocem Kristijanom Curavićem viđena u berlinskom klubu Universum Lounge gdje su djelovali izuzetno blisko.

Nikolina Pišek čvrsto se privinula uz Matiju Ćorkovića te s njim dugo razgovarala izmjenivši nekoliko spontanih dodira. Sve o navodnom novom dečku lijepe voditeljice koji je prije Nikoline Pišek bio u vezi s folk pjevačicama Danijelom Vranić i Anom Nikolić pročitajte u novom broju Extre.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika