24.10.2010. / 23:03

Autor: Ana Smrečki

Polančec sasvim otvoreno: Sanader me prevario, od njega su gori samo Kosor i Šeks

O Sanaderu nema dobro mišljenje, jer smatra da ga je nasamario, prevario i iskoristio. Ipak, poručuje da su od bivšeg premijera puno gori Jadranka Kosor i Vladimir Šeks. Poručuje da je Sanader doktor znanosti za razliku od njih

Polančec se u budućnosti planira posvetiti seoskom turizmu, zemlji i životinjamaPolančec se u budućnosti planira posvetiti seoskom turizmu, zemlji i životinjamaBivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec u budućnosti se ne planira baviti politikom. Ovisno o ishodu postupaka koje je hrvatsko pravosuđe pokrenulo protiv njega, Polančec se planira posvetiti seoskom turizmu, zemlji i životinjama. Više ga ne zanima ni jedna visoka funkcija, bilo politička, bilo menadžerska.

Njegov pad praktički počinje dok je imao 33 godine. Naime, kako piše Jutarnji list, Polančec je tada bio u naponu snage, postao je član Uprave Podravke i imao je plaću 36 tisuća kuna. Uz to je imao službeni auto, karticu za benzin, osiguranje i bonus. Sa 38 godina sve je to ostavio zbog Ive Sanadera koji mu je ponudio ministarsku fotelju u Vladi.

Lupa glavom od zid zbog odlaska na Markov trg

Pao je na plaću od 16 tisuća kuna, izgubio je sve bonuse, ali i obitelj koja je ostala u Koprivnici. U Banske dvore je ulazio sa stahopoštovanjem, čak su mu i koljena klecala. Ubrzo je shvatio da je bolji od većine svojih suradnika, te da brzo uči. Danas priča s tugom o bivšim suradnicima, a najviše ga je razočarao vrh Vlade.

O Sanaderu nema dobro mišljenje, jer smatra da ga je nasamario, prevario i iskoristio. Ipak, poručuje da su od bivšeg premijera puno gori Jadranka Kosor i Vladimir Šeks. Poručuje da je Sanader doktor znanosti za razliku od njih. Poručuje da su Kosor i Šeks uvijek virili iz njega, poručujući da se aktualna premijerka po cijenu života ne bi odrekla tadašnje funkcije.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/8/10

TonyP, 25.10.10. 01:29

kako kazu...politika je k..va. Pa neki i stradaju po principu da ne znas da su ti ga metnuli dok ti ga ne izvade. ni u grcka vremena plitika nije bila bez spletaka...pa ko sto kazu...what goes around, comes around.


registracija
1/1/70

, 25.10.10. 08:19

Jaco,APSI MAFIJU.Ako hoces da i tebe ne povuku za sobom.


registracija
11/1/10

fluid, 25.10.10. 10:46

Zamisli "doktor nauka" !?Pa i Mengele je bio doktor.Ali sa zločinačkim umom.U pojedinim slučajevima ,što veća titula veće zlo.Samo kod nas se ne radi o pojedinačnom slučaju nego o pošasti.Kod nas se može ,možda,govoriti o jednom pozitivnom primjeru(mada bih ga dugo morao tražiti)a sve ostalo je postalo pravilo.Što gore to dulje i bolje.Biraj narode.Hoćeš doktore znanosti,i druge,ili poštene u politici.


registracija
11/10/10

agaSovulj, 25.10.10. 17:29

Zar ne bi bilo bolje postene doktore znanost :-)i. Ali titula nije vazna. Vazno je da li je covjek strucan ili nije. A ovi dosad su se pokazali strucni u potkradanju drzave. Potkradanje drzave nije samo hrvatski problem. Ljudi su svugdje isti, i prilika cini lopova. Zato u dobro uredenim drustvima, gdje izvrsna vlast, sudstvo i policija funkcioniraju neovisno, potpomognuti britkim i neovisnim medijima, nema bas puno prilika. Dok se to ne uspostavi kod nas, potkradanja drzave, poduzeca, itd, ce uvijek biti. A da bi se tome stalo na kraj, narod treba biti svjestan svoje uluge u drustvu. Ne smije biti pasivni promatrac, nego demokratskim putem mijenjati nepravilnosti u drustvu, zahtijevati odgovornost, a jedan od nacina je izaci i na ulice i traziti pravdu, i ne micati se dok se cilj ne ostvari.


registracija
11/10/10

agaSovulj, 25.10.10. 17:46

Zaboravio sam napomenuti; osim sto mora biti aktivan, narod mora biti i informiran, kao sto je Fluid to lijepo objasnio na primjeru ubojstva iz nehata kao sto je saobracajna nesreca (jedan od danasnjih clanaka).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika