25.10.2010. / 11:21

Autor: Hina

Ukrali joj virtualni namještaj za mačku: Talijani istražuju krađu na Facebooku!

Istraga se vodi oko "ilegalnog i nasilnog upada" u e-mail račun - što bi po talijanskom kaznenom zakonu prijestupniku moglo donijeti i zatvorsku kaznu od jedne do pet godina

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTalijanski istražitelji pokrenuli su stvarnu istragu virtualnog "zločina" - krađe vrijednih predmeta poput jacuzzija, dizajnerske sofe i biljarskog stola u igrici s Facebooka Pet Society.

Istraga se vodi oko "ilegalnog i nasilnog upada" u e-mail račun - što bi po talijanskom kaznenom zakonu prijestupniku moglo donijeti i zatvorsku kaznu od jedne do pet godina.

"Ako želite namjestiti kuću morate posjetiti virtualne prodavaonice namještaja, odjeće i darova", rekla je 44-godišnja Paola Letizia koja je prijavila krađu.

Letizia, službenica u uredu za registraciju automobila u Palermu, prijavila je krađu slika, tepiha, akvarija, zrcala - ukratko, luksuznih predmeta koje je kupila kako bi opremila stan svoje virtualne mačke.

Talijanska policija dobila je zadaću da pronađe kradljivca.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika