26.10.2010. / 13:07

Autor: Nacional.hr

Severina pjesmom i dubokim dekolteom oduševila Šveđane

Koncerti su započeli u nešto emotivnijem ugođaju, baladama- Tridesete, Gade, Pogled ispod obrva, Muškarcu samo treba kurva, Mili moj, dok je drugi dio koncerta bio rezerviran za nešto vatreniji nastup

Severina je protekli vikend održala dva velika koncerta u Švedskoj i tako oduševila svoje švedske obožavatelje kojih je popriličan broj.

U subotu je imala koncert u Stockholmu u jednoj od najljepših dvorana svijeta -Konserthuset, gdje se tradicionalno svake godine održava svečana dodjela Nobelovih nagrada. Dan poslije nastupila je u Göteborgu u velikoj dvorani Symfoniker Konserthuset.

Koncerti su započeli u nešto emotivnijem ugođaju, baladama- Tridesete, Gade, Pogled ispod obrva, Muškarcu samo treba kurva, Mili moj, dok je drugi dio koncerta bio rezerviran za nešto vatreniji nastup uz hitove Krivi spoj, Ajde ajde zlato moje, Moja štikla, Djevojka sa sela, Gas gas, Lola itd.

Ovoga četvrtka Severina putuje u Osijek gdje će biti gošća na koncertu svog prijatelja Šime Jovanovca.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika