27.10.2010. / 13:02

Autor: Nacional.hr

Nikolina Pišek postala neugledna žena koja ne može odoljeti alkoholu

Za svoj glumački debi u seriji 'Najbolje godine' voditeljica je postala neugledna žena sklona alkoholu

Nikolina PišekNikolina PišekVoditeljica IN magazina Nikolina Pišek će se u maniri holivudskih zvijezda 3. studenoga predstaviti gledateljima 'Najboljih godina' te će se za potrebe svog lika odreći besprijekorne ljepote.

Za svoj glumački debi i potrebe scenarija Nikolina je postala neugledna žena sklona alkoholu.

'Prvi put u životu imam istinsku tremu od svoje pojave na malom ekranu zato što je to u jednom sasvim drugom kontekstu i okruženju i sasvim drugoj ulozi. Nikada nisam ozbiljno glumila i moram priznati da se malo pribojavam kritika', skromno kaže lijepa voditeljica.

O svom novom televizijskom izgledu Nikolina je za IN magazin izjavila: 'Vizual nije toliko očekivan, pa moram priznati da se ljudi šokiraju. Zapravo je olakotna okolnost kada ulaziš u neki lik, pa ti promijene i fizički izgled. Upravo iz tog razloga možeš prije nego što dođeš pred kamere stati pred ogledalo i vidjeti da si ti zaista taj lik i nekako ta gluma prirodnije krene iz tebe'.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika