28.10.2010. / 22:39

Autor: Ana Smrečki

Milanović poručuje: Prijevremeni izbori ne bi usporili ulazak Hrvatske u EU

Milanović poručuje da se protiv korupcije mogu boriti samo oni koji nisu okrznuti. Dodaje da se protiv korupcije ne mogu boriti oni koji su šutjeli i radili kompromise

Milanović se nada da Banski dvori ne kontroliraju tko će završiti iza rešetakaMilanović se nada da Banski dvori ne kontroliraju tko će završiti iza rešetakaOsim o prijevremenim parlamentarnim izborima, u državi je nezaobilazna tema ulazak naše zemlje u Europsku Uniju. Dodatno ju je potaknula oporba, kada je odbila doći na sastanak koji je za četvrtak, dan nakon saborske rasprave o izglasavanju povjerenja Vladi, sazvala premijerka Kosor.

Šef SDP-a Zoran Milanović je za HRT-ov Dnevnik dodatno pojasnio da je tzv. Kukuriku koalicija sastanak na temu EU predložila još početkom tjedna. Budući da je to odbijeno, te da je premijerka pozvala oporbu u Banske dvore tri dana kasnije, Milanović poručuje da se radi o marketinškom potezu.

Govoreći o izmjenama Lisabonskog ugovora, koje bi neočekivano mogle usporiti ulazak naše zemlje u EU, šef SDP-a je poručio da o tome odlučuju zemlje članice, odnosno da mi tu ništa ne možemo. Milanović ocjenjuje da prijevremeni parlamentarni izbor, kako tvrde vladajući ne bi usporili naš europski put.

Ističe da se ne bi izgubilo ni dana, odnosno da bi se nastavilo s poslom s kojim se stalo. Osvrnuvši se na učestalu borbu protiv korupcije i glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću, Milanović je naglasio da se njegov rad mora promatrati u cjelini. Smatra kako je sve ove godine vidljivo da u borbi protiv korupcije državni odvjetnik nije rješenje.

Pritom poručuje da se protiv korupcije mogu boriti samo oni koji nisu okrznuti. Dodaje da se protiv korupcije ne mogu boriti oni koji su šutjeli i radili kompromise. Dotaknuo se i posljednjih brojnih uhićenja, zaključivši kako se nada da Banski dvori ne kontroliraju tko će završiti iza rešetaka.

Vezane vijesti

Ciparski poziv u pomoć

Ciparski poziv u pomoć

Cipar je u ponedjeljak postao peta zemlja eurozone koja je zatražila financijsku pomoć Europske unije, a ciparska je vlada objavila kako će… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 29.10.10. 09:13

sdp i milanović svakim danom gube postaju ništa prije izbora kukuriku koalicija se raspada kad su vidjeli da nemaju ništa da sruše vladu odustali su kao zadnji luzeri jer ih je šeks preplašio jadni su


registracija
30/6/10

petrus7, 29.10.10. 09:46

Čmarko64 kako si ti glup. Budala je vidjela da ih neće moći srušiti. cilj je bio pokazati glupim ljudima što oni rade. Vas će srušiti ljudi na izborima. Pogledaj malo ankete. Više od 50% KRADEZE birača neće vama dati glas. Još kad se u utrku uključi i Bandić, nećete dobiti niti jedan glas iz bosne kao što niste ni na predsjedničkim kad je Lažov Andrija dobio simpatičnih 12%. Komunjare iz SDRP-a su napravile što su planirali. Cijela javnost je vidjela na televiziji kako Komunjare iz KRADEZEA vrijeđaju, kako se ponašaju kao zadnje seljačine i kako kradu državu. Cilj je ispunjen. Čekaj slijedeće ankete i sve će ti biti jasno.


registracija
30/6/10

petrus7, 29.10.10. 09:49

Ali Čmarko64 tebi je izgleda lakše utjerati u guzicu nego u glavu, čim sam ne kužiš neke stvari. Možda čak i kužiš, samo ovdje pišeš po nalogu bjeloglave srpske kokoši.


registracija
1/1/70

, 29.10.10. 09:53

Ajde ne kakI ti Mile. Kao prvo ,2000-godina ste/smo imali dvotrecinsku vecinu u saboru,zasto tad niste pohapsili vecinu ADZovaca pa i nekih vasih SDPovaca (kriminalaca) ? Priznajem kao ljevicar da ti nebi bio u stanju APSITI svoje ministre...kao sto to radi Jaca.
I da ne duljim,zato ja kao notorni ljevicar vise vjerujem Jaci nego tebi i svim ljevicarima..zasto? Iz prostog razloga sto ti...kad se spomene neko ime npr:kao Linic...skacete na zadnje noge i Karamarka nazvate špijunčinom...vi bi APSILI sve kriminalce iz drugih politickih opcija..al'kad se vasih dotaknu onda skičite,arlaučete....toliko o vasem poimanju pravde i postenja.


registracija
30/6/10

petrus7, 29.10.10. 11:38

puky dabogda ti Jaca umrla što prije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika