30.10.2010. / 15:28

Autor: Hina , Nacional.hr

USKOK traži istragu: U medije procurio iskaz Ivana Mravka u kojem tereti Sanadera

USKOK je priopćio danas kako će od policije zatražiti kriminalističko istraživanje zbog objavljivanja dijelova tajnog iskaza jednog od okrivljenika u predmetu HEP, ponajprije radi otkrivanja tko ih je plasirao u javnost i time počinio kazneno djelo odavanja službene tajne.

Jadranka Kosor, Ivan Mravak, Ivo Sanader i Vladimir Šeks; foto: arhivaJadranka Kosor, Ivan Mravak, Ivo Sanader i Vladimir Šeks; foto: arhivaUSKOK je priopćio danas kako će od policije zatražiti kriminalističko istraživanje zbog objavljivanja dijelova tajnog iskaza jednog od okrivljenika u predmetu HEP, ponajprije radi otkrivanja tko ih je plasirao u javnost i time počinio kazneno djelo odavanja službene tajne.

USKOK će od policije zatražiti kriminalističko istraživanje zbog utvrđivanja tko je počinio kazneno djelo odavanja službene tajne.

Dodaje se da će zbog objavljivanja tajnih dijelova iskaza jednog od okrivljenika u predmetu HEP, koji su objavljeni u jednim dnevnim novinama u tekstu pod naslovom 'Ugovor s TLM-om potpisao sam na Sanaderov nalog', USKOK od policije zatražiti kriminalističko istraživanje zbog utvrđivanja svih relevantnih činjenica u ovom slučaju, "ponajprije otkrivanja tko je u javnost plasirao dijelove tajnog iskaza i time počinio kazneno djelo odavanja službene tajne", kaže se u priopćenju, objavljenom na internetskoj stranici DORH-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 30.10.10. 15:47

APSITE ga vec jednom!


registracija
30/6/10

petrus7, 30.10.10. 15:52

nije on jedini. Ima tu još KRADEZE UDARNIKA, počev od Vukele do Šunkija, Jace i Seksa.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 30.10.10. 16:56

Svi znaju da se radi o pederskoj lopini,i gdje je tu službena tajna?


registracija
11/1/10

fluid, 30.10.10. 17:23

Građani Hrvatske,kada ćete shvatiti da u Hrvatskoj žive osobe koje su jednakije od jednakih?Svi smo pred zakonom jednaki.Samo su neki jednakiji!Šta je nejasno?Demokracija i jednakost pred zakonom u Hrvatskoj ne postoji.Nedjelo provode izvršna vlast uz suradnju sa vladom i pravosuđem.


registracija
31/1/10

STTony, 30.10.10. 18:35

Pa naravno, nedopustivo je da se javno objavljuju informacije o kriminalu, takve osobe odmah treba strpati u zatvor i to na više godina!

Kako onda DORH može takve predmete mirno strpati u ladice?


registracija
8/8/09

tovar62, 30.10.10. 21:42

Lajete pasi i nesposobni jer niste uspili srusit Vladu,lipo van je Ivo reka ,pasi laju a karavane prolaze,,,,,


registracija
30/8/10

TonyP, 31.10.10. 03:07

kako je to uspjelo izaci iz USKOK-a? Tamo je problem, a ne u novinama!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika