01.11.2010. / 10:43

Autor: Martina Čizmić

Video: Zagreb Thunder jedina neporažena momčad u CFL-u

Ortiz je zadobio napuknuće potkoljenice te više neće nastupati ove sezone

Thunderi su osigurali mjesto u doigravanjuThunderi su osigurali mjesto u doigravanjuDva kola prije kraja hrvatskog prvenstva u američkom nogometu polako se kristalizira situacija oko finalista. Zagreb Thunder je sa omjerom 4-0 siguran putnik za doigravanje koje će se održati krajem studenog.

Njih će u doigravanju dočekati Pitbullsi iz Dalja. Naime, iako Zagreb Raidersi tehnički imaju šanse u sljedeća dva kola pobijediti, a uz uvijet da Pitbullsi izgube, te dvije momčadi bile bi izjednačene bodovno. No, zbog dviju pobjeda u međusobnim ogledima, Pitbullsi iz Dalja prolaze dalje. Jedina momčad koja nema nikakve šanse za ulazak u doigravanje su Osijek Cannonsi koji su ujedno i najmlađa momčad u ovom prvenstvu.

Cannonsi su ove nedjelje pretrpjeli i četvrti uzastopni poraz i to upravo od Thundera rezultatom 3 naprema 39. Gosti iz Zagreba pokazali su svoju nadmoć unatoč činjenici da im se ozlijedio jedan od ključnih igrača, Juice Ortiz. Ortiz je zadobio napuknuće potkoljenice te više neće nastupati ove sezone.

U drugoj utakmici dana Raidersi su tijesno izgubili od Pitbullsa rezultatom 13:14.


Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika