02.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ivana Brkljačić ekskluzivno za Extru: Još bježim od ljubavi

Bivša bacačica kladiva i hrvatska rekorderka koja se natječe u showu "Ples sa zvijezdama" govori o svom partneru iz showa Marku Herceg

Ivana BrkljačićIvana BrkljačićU novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" natječe se i bivša kladivašica i hrvatska rekorderka Ivana Brkljačić s plesnim partnerom Markom Hercegom. Iako za sebe kaže kako je plesna neznalica, sudjelovanje u showu za nju je izazov i zabava, a ona trenira predano kako to samo znaju profesionalni sportaši.

Iako je mnogi smatraju ekscesnom osobom jer je u posljednjih trenutak otkazala vjenčanje, a prije osam mjeseci istukla menadžera Blanke Vlašić, oni koji je poznaju bolje znaju da je osjećajna osoba s iznimnim smislom za humor.

EXTRA: Kako izgledaju vaše plesne probe s Markom Hercegom?

-Na probama ima svega, smijeha, suza, bolova. Treniram dva do tri sata dnevno, a ponekad treniramo i dva puta dnevno ako za tim ima potrebe. Kod mene i Marka nikad nije dosadno, oboje smo vodenjaci.

EXTRA: Što mislite o Marku: kakva je on osoba a kakav trener? Smatrate li ga fizički privlačnim i koliko ste ga dobro uspjeli upoznati?

-Marko je prekrasna osoba koja iznimno voli to što radi i uživa u tome. Ponekad mu i zavidim. Ne razmišljam kako izgleda fizički, mogu samo reći da smo se povezali jako brzo i slični smo u mnogim stvarima.

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Hanžek: Pripreme u punom jeku za još jedan spektakl na Mladosti

Hanžek: Pripreme u punom jeku za još jedan spektakl na Mladosti

Svibanj je mjesec u kojem se na scenu vraća "kraljica sportova". Aletska sezona krenula je u Aziji, Dijamantna liga otvorena je u Dohi, neki sportaši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika