03.11.2010. / 10:56

Autor: NCL Promo

AutoZubak Vas oprema za zimu

Kako bi svog limenog ljubimca potpuno osposobili za zimske uvjete na cesti, odaberite jedan od 10 servisnih paketa ovisno o dijelu vozila koji treba biti servisiran

AutoZubak se dobro pripremio za nadolazeću zimu i pobrinuo da istu dočekate potpuno spremni.

Svim svojim klijentima pruža mogućnost kupnje guma Conti programa po atraktivnim akcijskim cijenama uz gratis montažu, besplatne provjere stanja akumulatora te kupnje istih po iznimno niskim cijenama.

Kako bi svog limenog ljubimca potpuno osposobili za zimske uvjete na cesti, odaberite jedan od 10 servisnih paketa ovisno o dijelu vozila koji treba biti servisiran.

Naime, od travnja ove godine samo u AutoZubak ovlaštenim servisima mogu se servisirati sva vozila starija od 3 godine marki Volkswagen, Audi, Škoda i Seat po znatno povoljnijim cijenama i to sa isključivo originalnim dijelovima.

Tako npr. Start paketi objedinjuju ulja i filtere ulja, Safety paketi objedinjuju kočione sustave, Flexi paketi setove amortizera, Smart paketi objedinjuju pneumatike dok se u Power paketima vrši izmjena seta spojki i akumulatora.

Povoljnije servisiranje u odnosu na redovnu cijenu izvan paketa nude svi AutoZubak prodajno-servisni centri koji se nalaze u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Varaždinu, Osijeku, Puli, Sisku, Slavonskom Brodu, Požegi i Koprivnici.

Sve detaljnije informacije o servisnim paketima mogu se dobiti na besplatnom telefonu 0800 5432, na web stranici www.autozubak.hr ili u nekom od gore navedenih AutoZubak prodajno-servisnih centara.

Vezane vijesti

Do kraja 2010. očekujemo 60.000 članova

Do kraja 2010. očekujemo 60.000 članova

Tvrtka AutoZubak nedavno je proslavila 30 godina poslovanja. Nekoć joj je primarna djelatnost bila prodaja i servis automobila, a već nekoliko godina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika