03.11.2010. / 20:39

Autor: Nacional.hr

Josip Kregar hospitaliziran zbog blažeg moždanog udara

Kregar je inače redovni profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a široj je javnosti postao poznat kada se prošle godine kandidirao za gradonačelnika Zagreba i tako suprotstavio Milanu Bandiću

Josip KregarJosip KregarJosip Kregar, član Gradske skupštine Grada Zagreba i profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu hospitaliziran je večeras zbog blažeg moždanog udara.

Kako saznajemo neslužbeno, Kregaru je tijekom poslijepodneva pozlilo te je prevezen u jednu od zagrebačkih bolnica. Prema posljednjim informacijama njegovo je stanje stabilno.

Kregar je inače redovni profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a široj je javnosti postao poznat kada se prošle godine kandidirao za gradonačelnika Zagreba i tako suprotstavio Milanu Bandiću. Utrku je izgubio, ali je nakon toga u Skupštini postao oštar protivnik Bandiću i njegovom načinu upravljanja gradom.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 04.11.10. 09:09

Gospodine Josipe Kregar,želim Vam iskreno što brži i što bolji oporavak.Ova država treba osobe poput Vas ,kao moralne vertikale u ovoj močvari.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika