04.11.2010. / 11:59

Autor: Nacional.hr

Anđa Marić o odlasku iz HTZ-a: 'Pretpostavljam da je Cetinski imao prste u tome'

Anđa Marić pretpostavlja da je njezin odlazak iz žirija uvjetovao Tony Cetinski s kojim se, kako sama priznaje, nije najbolje slagala

Tony Cetinski, Anđa Marić, Goran Lisica Fox i Antonija BlaćeTony Cetinski, Anđa Marić, Goran Lisica Fox i Antonija BlaćeČini se da Anđa Marić ove sezone uistinu neće sjediti u žiriju showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Iako se na RTL-u još uvijek ne žele očitovati o tome, da su odustali o njezinog angažmana za Jutarnji list je potvrdila sama pjevačica.

Kazala je kako se s obzirom na dobru suradnju prošle sezone nije tome nadala, a što se u međuvremenu promijenilo može samo nagađati.

Anđa Marić pretpostavlja da je njezin odlazak iz žirija uvjetovao Tony Cetinski s kojim se, kako sama priznaje, nije najbolje slagala što se doduše moglo vidjeti i na Tv-u. Našalila se da ionako nije važno kako se ona osjeća jer je ona obična Anđa Marić, a prava zvijezda je njezin bivši kolega koji ne zna zašto ona više nije u žiriju.

Ime novog člana navodno bi trebalo biti poznato tijekom nadolazećeg vikenda.

Vezane vijesti

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya...

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya Cetinskog

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski obradili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika