04.11.2010. / 13:52

Autor: Andrea Belin

Problemi u braku: Katie Holmes i Tom Cruise pred razvodom?

Iako nemaju financijskih problema, glumica navodno ne živi luksuzan način života kao njezine kolegice. Nešto više od milijun dolara koje dobije od supruga, mora rasporediti za cijelu godinu

O razvodu jednog od najpoznatijih hollywoodskih parova, Toma Cruisea i Katie Holmes šuška se već neko vrijeme, a ukoliko je za vjerovati napisima američkog magazina 'In Touch Weekly', ovaj put je situacija uistinu ozbiljna.

Spomenuti magazin piše kako bračni par već neko vrijeme ne spava zajedno, a Katie Holmes piše kontracepcijske pilule jer ne želi još jedno Cruiseovo dijete.

Iako nemaju financijskih problema, glumica navodno ne živi luksuzan način života kao njezine kolegice. Nešto više od milijun dolara koje dobije od supruga, mora rasporediti za cijelu godinu.

Supružnici će za koji dan proslaviti tek četvrtu godišnjicu braka, a je li sada situacija uistinu toliko ozbiljna, tek ćemo saznati.
Inače, Tom Cruise i Katie Holmes roditelji su četverogodišnje djevojčice Suri.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 09.11.10. 12:05

Što dalje od luđaka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika