04.11.2010. / 17:58

Autor: Nacional.hr

Rambo Amadeus poziva: Pjevajte 'Rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsjednik države'

Rambo je obećao kako će odabrati nekoliko najboljih spotova te će ih spojiti uz jedan koji će onda biti službeni za ovu pjesmu

Crnogorski mega car Rambo Amadeus pokrenuo je novu akciju preko Youtubea u kojoj poziva svoje fanove diljem svijeta da otpjevaju pjesmu 'Rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsjednik države'.

"Sakupite nekoliko prijatelja i otpjevajte ovu pjesmu. Ona je jednostavna i lako pamtljiva, pa ne biste trebali imati problema s pogađanjem pravog ritma i tempa. Nije važno nalazite li se na Aljasci s Eskimima ili usred pustinje s beduinima, u kineskim rižinim poljima ili velikim gradovima", kaže Rambo u svom obraćanju na Youtubeu.

Rambo nije trebao dugo čekati na odaziv svojih vjernih sljedbenika, pa su se već pojavili prvi video uradci. Zanimljivo je kako su se na Rambovu molbu odazvali ljudi širom svijeta pa čak i oni koji baš i ne razumiju o čemu pjevaju. Tako jedan video na kojem pjeva dosta šaroliko društvo stiže iz Italije.

Rambo je obećao kako će odabrati nekoliko najboljih spotova te će ih spojiti uz jedan koji će onda biti službeni za ovu pjesmu.

Vezane vijesti

Video: Deset najgledanijih videa na YouTubeu

Video: Deset najgledanijih videa na YouTubeu

YouTube je izdao listu Top 10 najjgledanijih video uradaka na kojoj prvo mjesto drži Rebecca Black i njezin video spot za pjesmu 'Friday'. Razne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika