05.11.2010. / 07:46

Autor: Hina

Video: Srušio se poslovni zrakoplov u Pakistanu, poginula 21 osoba

Dvadeset i jedna osoba poginula je u petak u nesreći pakistanskog poslovnog zrakoplova Beechcrafta na jugu zemlje, objavila je pakistanska uprava za zračni promet.

Mali zrakoplov srušio se u blizini Karachia (Reuters)Mali zrakoplov srušio se u blizini Karachia (Reuters)Dvadeset i jedna osoba poginula je u petak u nesreći pakistanskog poslovnog zrakoplova Beechcrafta na jugu zemlje, objavila je pakistanska uprava za zračni promet.

Beechcratf 1900 iznajmila je talijanska naftna kompanija ENI i prevozio je zaposlenike na naftno polje Bet Šah, u pokrajini Sindh. Zrakoplov s 19 putnika i dva člana posade poletio je iz međunarodne zračne luke u Karačiju i odmah kontrolnom tornju javio da mu je otkazao jedan motor.

"Kada je pilot okrenuo zrakoplov i pokušao ponovo sletjeti, srušio se", rekao je glasnogovornik pakistanske uprave za zračni promet Parvez George.

Nesreću nije nitko preživio. Kompanija ENI još se nije oglasila povodom nesreće i nije poznato koje su nacionalnosti putnici.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika