05.11.2010. / 13:09

Autor: Hina

Keith Richards potvrdio: Stonesi kreću na turneju već sljedeće godine

Osim nadolazeće turneje, slavni gitarist najavio je novi album Stonesa. Posljednja turneja "Bigger Bang" održana je 2006. godine i donijela je 558 milijuna dolara prihoda

Rolling StonesRolling StonesGitarist Rolling Stonesa Keith Richards izjavio je u četvrtak u radijskom programu BBC-ja da slavna grupa planira svjetsku turneju sljedeće godine.

Posljednja turneja Stonesa "Bigger Bang" održana je 2006. godine i donijela je 558 milijuna dolara prihoda. Od tada su sve češće glasine da se grupa neće ponovo okupiti zbog sve krhkijeg zdravlja njezinih članova, koje nagrizaju godine i sustiže buran život.

"Svi smo spremni ponovo na put", rekao je Richards u programu "BBC 6 Music". "Tko je rekao da trebamo prestati, i tko je rekao kada?", nastavio je. "Jedino mi znamo kada će doći kraj".

Richards je također najavio i novi album Stonesa. "Imamo mnogo nedovršenog materijala i mnogo stvari koje nismo uvrstili na posljednji album", rekao je. "Mick (Jagger) ima novih materijala, ja imam ideja također. Počet ćemo raditi na njima u prosincu ili siječnju i radujemo se tome", rekao je Richards.

Vezane vijesti

'Keith Richards' u Zagrebu

'Keith Richards' u Zagrebu

Otvorenje izložbe ekskluzivnih fotografija Keitha Richardsa fotografa Briana Rasica bit će održano 2. veljače u 20.30 sati u Profil Megastoru 2. kat,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika