08.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Ivana Paris i Dino Bubičić: Pozadina bajkovitog vjenčanja

Vjenčanje Ivane Paris i Dine Bubičića umalo je upropašteno zbog otkazivanja agencija za organizaciju vjenčanja, koje su se na taj potez odlučile zbog sukoba s Novom TV, u čijoj je produkciji vjenčanje i organizirano

Ivana Paris i Dino BubičićIvana Paris i Dino BubičićBivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris upoznali su se i svoju romansu započeli na reality showu Farma pa nije čudo da su i svoje vjenčanje odlučili podijeliti s javnosti. U projekt "Vjenčanje godine" ušli su s Novom TV, a vjenčanje je trebalo vrijediti oko pola milijuna kuna.

Organizacija cijele priče prepuštena je profesionalcima u hrvatskoj industriji vjenčanja, no desetak dana prije vjenčanja mladencima je priopćeno kako je čitavo vjenčanje došlo u pitanje. Nekoliko tvrtki koje su sudjelovale u vjenčanju nisu bile zadovoljne i željele su izaći iz projekta jer se s Novom TV navodno nisu dogovorile oko uvjeta suradnje.

Vjenčanje je ipak održano prošlog petka u Puli, ali mladencima je u posljednji tren javljeno kako i sami moraju pridonijeti budžetu sa oko 60 tisuća kuna. Što o cijeloj priči imaju za reći agencije koje su se povukle iz projekta, što čelni ljudi Nove TV, a što prijatelji mladenaca - otkrijte u novom broju Extre!

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 08.11.10. 08:30

Nadam se da su ovim "projektom" Nove TV, Ivana i Dino nešto i naučili. Nadam se da neće pristati na vjerojatno, slijedeći "projekt" iste te TV da se porođaj prenosi "uživo".


registracija
30/6/09

jebivjetar, 08.11.10. 18:22

Ma tko su te dvije spodobe ? Koga boli spolni organ za njih ? Koji vam je kur.. klinac pa o tome baljezgate ! Gonite se i vi i vaše "novinarstvo".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika