08.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Marija Cvitanović i Joško Ledić: Ljubav više nije tajna

Stilistica i njen dečko, zagrebački poduzetnik uživali su u sunčanom prijepodnevu prošlog petka na kavi u centru Zagreba; iako nisu još javnosti potvrdili svoju vezu, svojim ponašanjem pokazuju da očito između njih ima i puno više od prijateljstva

Marija Cvitanović i Joško LedićMarija Cvitanović i Joško LedićNakon što je Extra prije nekoliko mjeseci prvi put objavila zajedničke fotografije stilistice Marije Cvitanović i njenog dečka, poduzetnika Joška Ledića, nove fotografije dokazuju kako je par još uvijek zajedno i kako više ne skrivaju svoju ljubav.

Iako je Marija Cvitanović još uvijek formalno u braku s bivšim nogometašem Igorom Cvitanovićem, javnosti nepoznati poduzetnik Joško Ledić čovjek je s kojim provodi najviše vremena. Joško Ledić je sin političara i sportaša Ante Ledića, koji je između ostalog i vodeći čovjek poduzeća Zrinjevac, a on sam neko je vrijeme bio nogometni agent. Priča da supružnici Cvitanović već dugo vremena ne žive zajedno nikad nije službeno potvrđena, ali je poznato kako žive na dvije različite adrese.

Ipak, na novinarske upite o svom braku uvijek su odgovarali kako o razvodu nema ni govora. Zato ostaje pitanje i hoće li odnos Marije Cvitanović i Joška Ledića nešto promijeniti u tom smislu.

Cijeli tekst pročitajte u novom broju Extre!

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika