10.11.2010. / 14:07

Autor: Hina

Sumrak vodi u nominacijama za nagradu People's Choice

Sumrak je nominiran za najdraži film i najdražu dramu, a glavni glumci Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner nominirani su za najdražu ekipu s ekrana

Kristen Stewart i Robert PattinsonKristen Stewart i Robert PattinsonSerijal Sumrak ima izgleda da zasjeni svu konkurenciju za nagradu People's Choice za 2011., javljaju agencije.

Nominacije su objavljene u utorak navečer, a ta vampirska ljubavna priča i njezine zvijezde dobile su osam glavnih nominacija. Sumrak je nominiran za najdraži film i najdražu dramu, a glavni glumci Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner nominirani su za najdražu ekipu s ekrana.

Pattinson i Lautner još su i pojedinačno nominirani za najdraže glumce, a Stewart i za najdražu filmsku glumicu, a ona zajedno s Pattinsonom i za najdražu filmsku zvijezdu mlađu od 25 godina.

Druge višestruke nominacije osvojili su u filmskoj kategoriji Robert Downey Jr. koji je kandidat za najdražega glumca , najdražu akcijsku zvijezdu i član je kandidata za najdražu ekipu s ekrana, zajedno s Donom Cheadleom.

Iron Man 2 nominiran je za najdraži film i akcijski film, a Inception za najdraži film, najdražu dramu, a iz toga je filma i potencijalno najdraža ekipa s ekrana: Leonardo diCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy i Dileep Rao.

Popularna televizijska drama Uvod u anatomiju vodi u televizijskoj kategoriji, a u glazbenoj su nominirani Eminem, Carrie Underwood, Katy Perry, Beyonce, Pink, Taylor Swift i Lady Gaga.

Obožavatelji mogu glasovati online do 7. prosinca. Nagrada People's Choice dodjeljuje se 5. siječnja 2011.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika