13.11.2010. / 16:30

Autor: Hina

U ponedjeljak radnici Glasa Istre prekidaju štrajk

"I dalje ćemo inzistirati na ostvarenju onih ciljeva zbog kojih je i štrajk pokrenut, a to je potpisivanje kolektivnog ugovora koji će jamčiti radnička i profesionalna prava", rekla je sindikalna povjerenica Jerin

Štrajkaški odbor "Glasa Istre" odlučio je danas da se u ponedjeljak u sedam sati ujutro prekida štrajk radnika Glasa Istre, priopćila je danas glavna sindikalna povjerenica Maša Jerin.

Nakon što je Uprava "Glasa Istre novine" dostavila dopis u kojem predlaže termin za nastavak pregovora oko kolektivnog ugovora u srijedu, 17. studenoga, štrajkaški odbor je danas odlučio da u ponedjeljak, 15. studenog u sedam sati nastupa prekid štrajka.

"Radnici u ponedjeljak započinju sa svojim radom, te će prvi broj pravog Glasa Istre izaći u utorak", priopćio je sindikat koji je prihvatio termin koji je Uprava predložila za kolektivne pregovore u nadi da će ovog puta, kako se navodi u priopćenju "Uprava zaista pregovarati, a ne kao do sada, opstruirati pregovore".

"I dalje ćemo inzistirati na ostvarenju onih ciljeva zbog kojih je i štrajk pokrenut, a to je potpisivanje kolektivnog ugovora koji će jamčiti radnička i profesionalna prava", rekla je sindikalna povjerenica Jerin.

Vezane vijesti

Štrajk u Ini

Štrajk u Ini

U Ini nikad nije dosadno. Jedan je od predmeta na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Bruxelles zamjera Vladi što želi staviti ministre u Nadzorni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika