15.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Extra: Pjevačica Lana Jurčević opet ljubi tinejdžera!

Pjevačica koja svoje veze uvijek drži u tajnosti prošlog je tjedna na svom blogu objavila kako je sretna i zaljubljena - 19-godišnji Fabijan Marić novi je dečko pjevačice s kojim je provela nekoliko romantičnih dana u Londonu, a na povratku u Zagreb snimio ih je ekskluzivno Extrin fotograf

Lana Jurčević i Fabijan Marić Lana Jurčević i Fabijan Marić Extrin fotograf snimio je 26-godišnju pjevačicu Lanu Jurčević i njenog sedam godina mlađeg dečka Fabijana Marića na zagrebačkom aerodromu Pleso na koji su sletjeli nakon romantičnog odmora u Londonu.

Zaljubljena pjevačica otvoreno je progovorila o svom novom dečku te je rekla da je ne smeta što on ima samo 19 godina jer da je on voli, poštuje i drži kao kap vode na dlanu na čemu mu je ona zahvalna.

Njih dvoje trebali su u Londonu prolsaviti njen 26. rođendan no ona ga je ipak proslavila u Zagrebu te sa dečkom otputovala u London tek prošli tjedan. Novopečeni ljubavni par vjerojatno bi ostao još i dulje u Londonu da se Lana Jurčević nije morala vratiti u Hrvatsku zbog nastupa na Zadarfestu.

Što je još pjevačica rekla o svom mladom dečku te zašto se mladić sakrivao zia časopisa kad je primijetio da ga se fotografira, pročitajte u novom broju magazina Extra.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika