15.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Nives Polovina i Kristijan Barun: 'Vjenčanje pa beba'

RTL-ova novinarka Nives Polovina prošle je subote u kapelici Sveti Duh rekla sudbonosna "da" svom dečku Kristijanu Barunu

Nives Polovina i Kristijan Barun; Foto: Krasnodar PeršunNives Polovina i Kristijan Barun; Foto: Krasnodar PeršunProšle subote u 18 sati u kapelici Sveti Duh u Zagrebu, udala se RTL-ova novinarka Nives Polovina.

Njen je odabranik Kristijan Barun s kojim mlada novinarka čeka sina. Mladenka, koja je u šestom mjesecu trudnoće, zablistala je u dugoj Hippy Garden vjenčanici, čije kreacije i inače rado nosi, dok je mladoženja obukao crno svečano odijelo.

Lijepu novinarku pred oltar je dopratio njezin brat, Neven Polovina a kumovi mladenaca bili su Danijela Bucenović, Nivesina prijeteljica iz djetinjstva i Ivan Sušac, najbolji Kristijanov prijatelj.

Gdje i kako su se zabavili mladenci i njihovi uzvanici te kako Nives Polovina i njen novopečeni suprug Kristijan Barun namjeravaju nazvati sina, pročitajte u novom broju magazina Extra.

Vezane vijesti

Nives Polovina Barun: Uoči prve godišnjice braka krstili sina Nikolu

Nives Polovina Barun: Uoči prve godišnjice braka krstili sina Nikolu

Novinarka RTL Televizije Nives Polovina Barun, koja će u prosincu navršiti 31. rođendan, prošloga je vikenda krstila svog prvog sina - sedmomjesečnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika