17.11.2010. / 14:14

Autor: Nacional.hr

Obdukcija potvrdila: Zdenko Belošević je počinio samoubojstvo

Koji su bili Beloševićevi motivi za samoubojstvo vjerojatno neće otkriti ni policijska istraga, no službeno očitovanje policije o cijelom slučaju trebalo bi biti poznato za koji dan

Zdenko BeloševićZdenko BeloševićObdukcija na Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci potvrdila je ono što je policija od početka nagađala. Bivši predsjednik Uprave Diokija, Zdenko Belošević, sam si je oduzeo život.

Kako piše tportal, radi se o klasičnom samoubojstvu iz vatrenog oružja, čime su otklonjene bilo kakve sumnje na ubojstvo i nasilnu smrt.

Podsjetimo, Belošević je jučer pronađen u automobilu Novog lista na parkiralištu ispred Doma zdravlja u Rijeci. Mediji su u prvi tren nagađali kako se možda radi o ubojstvu, da bi se kasnije pojavila priča i o tome kako je počinio samoubojstvo jer je bio teško bolestan.

Koji su bili Beloševićevi motivi za samoubojstvo vjerojatno neće otkriti ni policijska istraga, no službeno očitovanje policije o cijelom slučaju trebalo bi biti poznato za koji dan.

Belošević je svoju karijeru započeo u Torpedu iz kojeg je poslije prešao u Doki. NA čelo Diokija dolazi 2004. godine, a ove je godine na svoj zahtjev razriješen te dužnosti te je prešao na funkciju direktora održavanja u riječkom Novom listu.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika