18.11.2010. / 20:52

Autor: Totalsport

Michael Phelps se spetljao s prsatom manekenkom kćerkom bivšeg bejzbolaša

Za američki internetski portal TMZ jedan je njihov bliski prijatelj potvrdio da se mladi par zabavlja, te da je veza prilično svježa

Brittny GastineauBrittny GastineauAmerički su mediji koji prate slavne javne osobe iskopali novu hit-vezu: najbolji olimpijac svih vremena, 25-godišnji američki plivač Michael Phelps, u vezi je s atraktivnom Brittny Gastineau (28).

Radi se o, za američke prilike, poznatoj manekenki, modelu i glumici, koja je slavu stekla kroz reality-šouove. Kći je nekadašnjeg bejzbolaša New York Jetsa Marka Gastineaua.

Najtrofejnijeg sportaša u povijesti Olimpijskih igara, vlasnika 14 zlatnih medalja iz Atene i Pekinga, i njegovu novu ljubavnicu paparazzi su uhvatili u Los Angelesu. Nakon što je par primijetio objektiv, odmah su se razišli.

Za američki internetski portal TMZ jedan je njihov bliski prijatelj potvrdio da se mladi par zabavlja, te da je veza prilično svježa.

Vezane vijesti

Pet nastupa i pet pobjeda za Phelpsa

Pet nastupa i pet pobjeda za Phelpsa

Američki plivač Michael Phelps, vlasnik rekordnih osam olimpijskih zlata s Igara u Pekingu 2008. godine, ostvario je sjajne nastupe minulog vikenda… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika