19.11.2010. / 16:30

Autor: Hina , Nacional.hr

Marković nastavlja: 'Papa ima isti stav o homoseksualcima. Ja samo njega slijedim'

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković gostovao je na video-cahtu tportala uvjeren kako će pobijediti u skorašnjim izborima za novog predsjednika HNS-a.

Vlatko MarkovićVlatko MarkovićPredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković gostovao je na video-cahtu tportala uvjeren kako će pobijediti u skorašnjim izborima za novog predsjednika HNS-a.

"Da me hrvatska javnost bira, pobijedio bih sa više od pedeset posto. Činjenice su da kod nas u savezu nema recesije, da izvrsno poslujemo i to pojedinicima smeta," kazao je samouvjereno Marković naglasivši kako nema namjeru raspravljati o protukandidatu Igoru Štimcu koji je uptužio vrh HNS-a da 'putuje po Hrvatskoj s crnim torbama i kupuje glasove'.

"Nemam namjeru raspravljati sa Štimcem i komentirati njegove izjave. Moj odvjetnik će ionako prije izbora njemu poslati jedno pismo. Što se crnih torbi tiće, zbog toga će netko morati ići na sud," poručio je Marković.

Čelnik hrvatskog nogometa osvrnuo se i na skandal koji je izbio zbog njegovih izjava o homoseksualcima zbog kojih je Uefa otvorila postupak protiv njega.

Naime, Marković je na pitanje novinara bi li za hrvatsku nogometnu reprezentaciju mogao nastupiti igrač koji bi se deklarirao kao gay, odgovorio da dok je on predsjednik sigurno ne. Na pitanje je li tijekom karijere susreo takvog igrača, šef HNS-a izjavio je kako na svu sreću nije jer nogomet igraju samo zdravi ljudi.

Nekoliko dana prije toga, komentirajući nerede koje su priredili srpski navijači u Genovi, Marković je rekao za Index: "Sve to treba eliminirati, baš kao i one parade u Beogradu. Bio sam jednom prilikom u Berlinu dok je trajala ta parada, pa to je ogavno."

"To je u stanovitim novinama dodano. Hrvatski nogometni savez odmah je reagirao i ispričao se ljudima koji su se osjetili povrijeđeni. Imao sam telefonske razgovore s Nyonom i to će biti riješeno. Mediji svašta pišu. Vlatko Marković je katolik i znamo kako se Sveti Otac postavio po tom pitanju. Njegovu misao slijedim', rekao je Vlatko Marković čestitavši izborniku Slavenu Biliću na sjajnim rezultatima hrvatske vrste u ovoj godini.

Svijet se zgraža, a oni i dalje šerifuju: I Josipović osudio diskriminacijske ispade Markovića i Mamića

"Izbor Slavena Bilića bio je pun pogodak. On je vrhunski intelektualac, okružen velikim nogometnim imenima, i koji sve podređuje svom poslu," poručio je Marković.

Jedno od neizostavnih pitanja bilo je o Zdravku Mamiću. "Sâm Bog ga je poslao u Dinamo. Da nije bilo njega, a ni predsjednika Barišića, profesora Tomca, gospodina Đurašina, Dinamo ne bi bio to što jest," zaključio je predsjednik HNS-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
23/7/05

vkrstul4, 20.11.10. 19:46

Ispravno Markoviću, homoseksualni duh,
tako kažem
razlikujući gripu od gripoznih,
pa i homoseksualnost od homoseksualnih, homoseksualci bi najradije Bibliju na lomači,
jer duhovna inkvizicija
taj duh homoseksualni jeste.

Duh vremena ja onečišćen, zatrovan,
mi heteroseksualci tome smo kumpvali
čime - nevjerom svojom,
ali o tome ovdje ne mogu pričati !
Krista slavimo Markoviću !


registracija
8/7/10

Maroje, 21.11.10. 09:04

Točno.Ne osuđujući nastranosti osuđujemo sami sebe i našu budućnost


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika