22.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Vanja Halilović otkriva za Extru: Život nakon sloma

Iako se rijetko pojavljuje u medijima, lijepa voditeljica u ekskluzivnom razgovoru za Extru otkrila je kako je na novom poslu voditeljice središnjeg Dnevnika na NeT - nezavisnoj televiziji pronašla svoju ozbiljnu stranu te što je naučila o muškarcima

Vanja Halilović   (Foto:Josip Regović)Vanja Halilović (Foto:Josip Regović)Bivša voditeljica RTL-a prije nekoliko mjeseci vratila se na televizijske ekrane u sasvim novoj ulozi: kao voditeljica središnjeg Dnevnika Nezavisne televizije, čija je redakcija smještena u Voloderu kraj Kutine. Iako rijetko pristaje na intervjue i izbjegava pojavljivanje u javnosti, u ekskluzivnom intervjuu za Extru rado je ispričala detalje o svom novom poslu.

Međutim, kad je riječ o privatnom životu bila je puno suzdržanija. Tako je ispričala da je zasad zadovoljna komentarima koje je primila za svoj rad, ali i kako rado prihvaća sve kritike.

'Prijateljima je čudno što sam na televiziji tako ozbiljna jer se inače puno smijem pa se često šalimo na tu temu', rekla je Vanja Halilović. Izjavila je i kako je trenutačno zadovoljna sobom jer 's godinama čovjek stekne sigurnost i iskustvo pa mu ne trebaju tuđi komplimenti da se dobro osjeća u svojoj koži'. Zašto još uvijek živi s roditeljima, koje sve osobine mora imati muškarac da bi osvojio njeno srce te kakav je danas njen odnos s Franom Barberijem, pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 22.11.10. 10:03

Našla si gdje ćeš raditi. Nemaš pojma kakav je Kova. Taj će te zajebati čim mu se ukaže prilika. Jadna ti kad si spala raditi na toj jadnoj propaloj televiziji.


registracija
27/8/09

Lujo1, 22.11.10. 10:22

"koje sve osobine mora imati muškarac da bi osvojio njeno srce"
Ne znam jel debljina šetoflina spada u muškarčeve osobine, ali ovoj "dami" je to jedini kriterij (kak uostalom i drugim "damama" o kojima vi novinari redovito izvješćujete)!


registracija
26/11/10

Globetrotter, 26.11.10. 21:14

Tko je ta no personality? Uzor mladim curama sigurno nije. Spala je na ono sto je spada. Nek bude stretna sto je itko htio staviti na ovu ovdje naslovnicu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika