22.11.2010. / 14:59

Autor: Nacional.hr

Novi uspjeh ENT-a: Sklopljeni izvozni ugovori 10 milijuna kuna

„Izvozni ugovori vrlo su važni u ovom trenutku jer znače kontinuitet naše uspješne suradnje s kupcima te svjedoče o snažnim izvoznim aktivnostima", rekla je predsjednica ENT-a Gordana Kovačević

Gordana KovačevićGordana KovačevićEricsson Nikola Tesla potpisao je nove strateške ugovore na izvoznim tržištima, priopćili su iz te tvrtke. Posebno važni ugovori potpisani su na tržištu susjedne Bosne i Hercegovine te Zajednice Neovisnih Država. Ugovori su vrijedni gotovo 10 milijuna kuna.

U Bosni i Hercegovini potpisan je ugovor kojim se nastavlja nadogradnja fiksne mreže BH Telecoma novom generacijom fiksnog mrežnog čvora te integracijom sustava za upravljanje u fiksnom dijelu mreže.

Ostatak ugovora vezan je uz poslovne komunikacijske sustave te proširenja fiksnih mreža, a započeti su i pregovori o strateškim projektima modernizacije mreža na nekim izvoznim tržištima.

„Izvozni ugovori vrlo su važni u ovom trenutku jer znače kontinuitet naše uspješne suradnje s kupcima te svjedoče o snažnim izvoznim aktivnostima", komentirala je nove ugovore mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika