22.11.2010. / 18:04

Autor: Hina

Njemačka ograničila posjete Reichstagu zbog objava o terorističkim napadima

Zgrada njemačkog Reichstaga u ponedjeljak je zatvorena za javnost nakon nedavna otkrića da islamistički militanti planiraju napad na tu zgradu saveznog parlamenta u Berlinu.

Osiguranje je postroženo oko Reichstaga (Reuters)Osiguranje je postroženo oko Reichstaga (Reuters)Zgrada njemačkog Reichstaga u ponedjeljak je zatvorena za javnost nakon nedavna otkrića da islamistički militanti planiraju napad na tu zgradu saveznog parlamenta u Berlinu.

Stakleno-metalna kupola Reichstaga, vrlo popularna među turistima, u ponedjeljak je zatvorena za javnost. U zgradu smiju ući samo osobe koje imaju prethodno dogovoren obilazak zgrade.

Ispred zgrade postavljene su dodatne barikade. Vladini dužnosnici izvijestili su kako je pred zgradom razmješteno 60 policajaca.

Časopis Spiegel tijekom vikenda je izvijestio kako su pripadnici Al-Kaide i sličnih grupa planirali napad na zgradu parlamenta.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika