23.11.2010. / 08:03

Autor: Hina

Napeto na poluotoku: Razmjena topničke vatre između dviju Koreja

Informacije o tome da ima ranjenih te da je na topničku vatru uzvraćeno istom mjerom potvrdio je za agenciju Yonhap izvor južnokorejskog ministarstva obrane koje službeno još uvijek ne iznosi podatke napominjući da se provjeravaju sva izvješća koja stižu iz kriznog područja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaVojska Sjeverne Koreje ispalila je topničke granate na južnokorejski otok u pograničnom području, pri čemu je bilo ozlijeđenih i materijalne štete, a južnokorejske snage su uzvratile vatru, prenose mediji u Južnoj Koreji na koje se pozivaju svjetske agencije.

France presse navodi izvješće južnokorejskog televizijskog kanala YTN da je više osoba ranjeno u sjevernokorejskom napadu, dok Reuters navodi da je u plamenu desetak kuća na južnokorejskom otoku kojem se ne navodi ime već samo podatak da se nalazi u Žutom moru.

Informacije o tome da ima ranjenih te da je na topničku vatru uzvraćeno istom mjerom potvrdio je za agenciju Yonhap izvor južnokorejskog ministarstva obrane koje službeno još uvijek ne iznosi podatke napominjući da se provjeravaju sva izvješća koja stižu iz kriznog područja.

Vezane vijesti

Video: Na sjeveru Kosova teže ozljeđene tri osobe

Video: Na sjeveru Kosova teže ozljeđene tri osobe

Na sjeveru Kosova nakon jutrošnjih incidenata i ozljeđivanja tri osobe situacija se smiruje, izvještava Tanjug. Sve barikade koje vode prema Zvečanu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika