23.11.2010. / 11:48

Autor: Totalsport

Direktor Challengera u Salzburgu financirao šoping obitelji Ivanišević

Direktor ATP turnira Challenger kategorije u Salzburgu, koji je organizirao meč legendi između najboljega hrvatskog tenisača svih vremena i domaćeg herojaThomasa Mustera (43), naišao je na Ivaniševiće spasivši stvar

Tatjana i Goran IvaniševićTatjana i Goran IvaniševićGoran Ivanišević i njegova supruga Tatjana krenuli su u šoping ulicama Salzburga ostavivši u hotelu gotovinu i bankovne kartice, pa je stvar morao spašavati Edwin Weindorfer.

Direktor ATP turnira Challenger kategorije u Salzburgu, koji je organizirao meč legendi između najboljega hrvatskog tenisača svih vremena i domaćeg heroja Thomasa Mustera (43), naišao je na Ivaniševiće spasivši stvar:

- Zaboravili su uzeti novac i kreditne kartice iz svoje sobe. Otišao sam im zato ususret u središte grada te im pomogao s priličnom količinom gotovine - pohvalio se Weindorfer, kojeg je publicitet veteranskog okršaja, koji je gledalo daleko više publike negoli mečeve samog turnira, naveo na ideju da u Salzburgu pokuša organizirati turnir veterana, odnosno ATP Champions Tour.

- Organizacija takvog turnira bila bi istinski izazov - dodao je Weindorfer.

Na pitanje novinara Salzburger Nachrichtena bi li se sam, poput Mustera, pristao vratiti na profesionalnome natjecateljskom tenisu, 39-godišnji je Ivanišević odmahnuo glavom.

- Dva do tri sata treninga svaki dan, to je definitivno previše za mene. Muster trenira dvaput dulje? Da, to je tipično za njega.

Ivaniševićeva supruga Tatjana pohvalila se pak suprugovim izgledom.

- Otkako je prestao igrati profesionalno, skupio je svega dva ili tri kilograma. Očito je da Goran i dalje jako voli igrati tenis. Protiv Mustera je fantastično servirao. Nisam ga već odavno vidjela da mu servis ide tako dobro.

U subotnjem je meču Ivanišević slavio pobjedu 6-4, 7-5.

Vezane vijesti

Nerad, licemjerje, bezosjećajnost

Nerad, licemjerje, bezosjećajnost

Komisija Iustittia et pax Hrvatske biskupske konferencije poziva vjernike i građane da se 4. ožujka pridruže širokoj akciji Europskog saveza za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika