24.11.2010. / 15:01

Autor: Hina

Slovenci pronašli rješenje za mirovinsku reformu: 'U vladu bi trebao ući Chuck Norris'

"Pahorova stranka očito smatra da su vladi potrebni Chuck Norris, Terminator, Rambo i Einstein. Oni bi riješili sve probleme", rekao je Erjavec

Spasitelj slovenskih umirovljenika - Chuck NorrisSpasitelj slovenskih umirovljenika - Chuck NorrisSavjetnik premijera Boruta Pahora u šali je kazao da bi mirovinsku reformu u Sloveniji mogao provesti samo Chuck Norris, što je naljutilo stranku umirovljenika.

Pošto je čelnik stranke umirovljenika Karl Erjavec odbio Pahorov prijedlog mirovinske reforme, savjetnik Denis Sarkič je na Twitteru u šali napisao da bi u vladu trebao ući Chuck Norris kako bi proveo reformu i riješio ekološke probleme.

"Radilo se o privatnoj šali na privatnom twitter profilu", rekao je u srijedu Sarkič, dodajući da su u Sloveniji "šale o Chucku Norrisu sve aktualnije".

Erjavec je pak uplitanje Chucka Norrisa u slovensku politiku doživio kao novi pritisak na svoju stranku kako bi ona odustala od blokiranja mirovinske reforme.

"Pahorova stranka očito smatra da su vladi potrebni Chuck Norris, Terminator, Rambo i Einstein. Oni bi riješili sve probleme", rekao je Erjavec.

Njegova stranka DESUS je Pahorov koalicijski partner i u vladi ima četiri ministarska mjesta.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 26.11.10. 17:27

čimapaze alpske


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika