24.11.2010. / 20:25

Autor: Hina

Udruga "Barbarinac": USKOK treba istražiti sanaciju u Vranjicu

Mediji su objavili kako je fond za sanaciju nogometnog igrališta Omladinca u Vranjicu umjesto prvotno najavljivanih 5,5 milijuna kuna platio višestruko veću svotu

Udruga za zaštitu okoliša iz Vranjica kod Solina danas je zatražila od USKOK-a da se istraži poslovanje u sanaciji od azbesta nogometnog igrališta Omladinca u Vranjicu kod Solina, u koje je bio uključen ravnatelj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinko Mladineo, uhićen u početku ovog tjedna zbog slučaja "Fimi medija".

U sanaciji nogometnog igrališta Omladinca u Vranjicu "bilo je puno zakulisnih igara", rekao je tajnik vranjičke udruge "Barbarinac" Mario Bašić za lokalni Radio Split.

"Neke stvari nisu učinjene kako treba, a koliko je novca otišlo sa strane, ne možemo točno reći, ali smatramo da bi to trebao provjeriti USKOK", kazao je Bašić.

Mladineo je primopredaju od azbesta sanirana vranjičkoga nogometnog igrališta solinskom gradonačelniku Blaženku Bobanu obavio u srpnju 2009., a sanacija je počela u kolovozu 2008. Bašić je ustvrdio kako je sanacija po početnim prognozama trebala trajati tri, a produljila se na deset mjeseci.

"Vidjeli smo svojim očima da nije rađeno po propisima po kojima je trebalo raditi i smatramo da se štedjelo na kvaliteti izrade", rekao je Bašić.

Mediji su objavili kako je fond za sanaciju nogometnog igrališta Omladinca u Vranjicu umjesto prvotno najavljivanih 5,5 milijuna kuna platio višestruko veću svotu.

Vezane vijesti

MINGORP: zakonom uređeno obeštećenje radnika Salonita

MINGORP: zakonom uređeno obeštećenje radnika Salonita

Zakonom o obeštećenju radnika trgovačkog društva "Salonit d.d." u stečaju Vranjic uređeno je obeštećenje radnika tog društva koje je nastupilo zbog… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 24.11.10. 20:52

samo jedan manji krak hadezejove hobotnice...
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika