29.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Uršula Tolj: Velika kriza u braku

Televizijska voditeljica i njezin suprug Svebor Labor već neko vrijeme pokušavaju spasiti svoj deset godina dug brak, iz kojeg imaju sina Petra Krešimira i kćerku Ewu Lauru

Uršula Tolj i Svebor Labura Uršula Tolj i Svebor Labura Televizijska voditeljica HTV-a i spisateljica Uršula Tolj posljednjih mjeseci prolazi kroz veliku bračnu krizu. Ona i njezin suprug, grafički dizajner te vlasnik privatne tvrtke Svebor Labura svoj deset godina dug brak pokušavaju spasiti već neko vrijeme.

O kraju njihova braka u kojem imaju i dvoje djece, devetogodišnjeg sina Petra Krešimira i četverogodišnju kćerkicu Ewu Lauru, počelo se pričati prije mjesec dana. Iako su uvijek djelovali kao skladan par, Uršula Tolj i Svebor Labura rijetko su se kada zajedno pojavljivali na događajima iz javnog života.

Voditeljicu se najčešće, osim na televizijskim ekranima gdje trenutačno vodi glazbenu emisiju Ritam tjedna, može vidjeti u šetnji s djecom ili na nekoj od filmskih premijera gdje su joj također društvo uglavnom pravili sin Petar Krešimir ili kći Ewa Laura, no suprug rijetko kada. Što je Uršula Tolj za Extru rekla o svojoj bračnoj krizi te planiraju li se ona i suprug i konačno razvesti pročitajte u novom broju magazina Extra.

Ekskluzivno u Extri: Maja Vučić ponovno pronašla ljubav

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika