29.11.2010. / 07:00

Autor: Extra

Maja Cvjetković: Romantični provod u Londonu

Manekenka i bivši nogometaš Davor Šuker proveli su nekoliko romantičnih dana u Londonu, a bivša Miss Hrvatske u Zagreb se vratila sama s prepunim vrećicama markirane odjeće

Maja CvjetkovićMaja CvjetkovićManekenka i bivša Miss Hrvatke, Maja Cvjetković te bivši nogometaš Davor Šuker proveli su nekoliko romantičnih dana u Londonu.

Kako doznajemo, bivši nogometni reprezentativac tamo nije doputovao iz Hrvatske, već je Maja Cvjetković putovala sama i našla se s njim.

Sama se i vratila u Zagreb što pokazuje fotografije koje je Extrina fotografkinja snimila na zagrebačkom Plesu kada se vraćala iz Londona prošlu subotu.

Da nije samo uživala u romantici pokazuju i vrećice s dizajnerskim potpisima u kojima se nalazi skupocjena odjeća, a pitanje je jedino tko je se to kupio. Što je Maja Cvjetković rekla na sve to te kako se provela u Londonu pročitajte u novom broju magazina Extra!

Vezane vijesti

Stefany Hohnjec: Zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković

Stefany Hohnjec: Zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković

Manekenka i bivša gimnastičarka 23-godišnja Stefany Hohnjec u ljubavnoj je vezi s nekadašnjim dečkom manekenke Maje Cvjetković Josipom Modrićem. “Za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika