29.11.2010. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Kako živjeti bolje, a uštedjeti novac?

Servis svaki dan nudi jednu nevjerovatnu ponudu sa 50% - 90% popusta i omogućuje vam uživanje u stvarima koje volite dok istodobno štedite novac

Tržište je danas jako dinamično i događaju se promjene u ponudi i potražnji usluga. Tako da je jedan od noviteta na našem tržištu on-line prodaja usluga. Takav tip prodaje bazira se na servisima za grupnu kupovinu kao što je Nepropustilica.

Nepropustilica.com servis je nastao na temelju praćenja kupaca, njihove kupovne moći, potreba i navika, te praćenja okoline i trendova.

Servis svaki dan nudi jednu nevjerovatnu ponudu sa 50% - 90% popusta i omogućuje vam uživanje u stvarima koje volite dok istodobno štedite novac! Ako je dovoljno ljudi zainteresirano za aktualnu ponudu onda ona prolazi po znatno nižoj cijeni, a ukoliko se ne skupi dovoljan broj zainteresiranih servis vam ništa ne naplaćuje.

Restorani, fitness, wellness, masaže, tečajevi, frizure itd. samo su neke od brojnih usluga koje možete kupiti preko Nepropustilice po vrlo sniženim cijenama.

Želite li proći jeftinije i živjeti bolje, registrirajte se na Nepropustilica.com servis.

Vezane vijesti

'Da si smanjimo plaće, svi bi otišli u privatnike'

'Da si smanjimo plaće, svi bi otišli u privatnike'

Država mora smanjiti svoje izdatke kako bi održala proračun i barem se pokušala izvući iz krize. O tome je pričala i prošla, a pogotovo aktualna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika