Objavljeno u Nacionalu br. 785, 2010-11-30

Autor: Plamenko Cvitić

Fuchs nakon ministrovanja želi biti čelnik Instituta Ruđer Bošković

RADOVAN FUCHS ne želi novi ministarski mandat, htio bi postati ravnatelj Instituta Ruđer BoškovićRADOVAN FUCHS ne želi novi ministarski mandat, htio bi postati ravnatelj Instituta Ruđer BoškovićRadovan Fuchs, ministar znanosti, obrazovanja i športa, nakon ministarskog mandata želio bi postati novi ravnatelj Instituta Ruđer Bošković. Premda za to nema nikakve službene potvrde, u hrvatskim akademskim i znanstvenim krugovima u posljednje se vrijeme sve češće mogu čuti vrlo ozbiljne najave o takvim aspiracijama trenutačnog ministra prosvjete.

Fuchs, dakako, namjerava ostati ministar sve do parlamentarnih izbora sljedeće godine, no ako HDZ pobijedi na izborima, izvjesno je da će Jadranka Kosor morati naći novog ministra prosvjete. Želja za angažmanom u Ruđeru navodno ne začuđuje njegove kolege, jer je Fuchs i prije političke karijere kao toksikolog bio vrlo vezan uz znanstvenu zajednicu.

Vezane vijesti

Pankretić se povlači iz politike

Pankretić se povlači iz politike

Bivši ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić povlači se iz politike, piše Vjesnik. Odluka o povlačenju iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika