01.12.2010. / 09:12

Autor: Nacional.hr

Bračni problemi Zuhre i Keruma: Napustile ih bolje polovice?

Kerumova djevojka Fani Horvat je sa njihovim sinom Franom otišla iz kuće na Mejama, a s istim problemom suočio se i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra

Željko KerumŽeljko KerumTrenutačno jednom od najtraženijih i najpopularnijih hrvatskih komičara, četrdesetosmogodišnjem Zlatanu Zuhriću Zuhri u privatnom životu ne ide baš najbolje.

Kako piše magazin Story, njegova supruga, vizažistica Asja Novaković je sa sinom Vjekom iselila iz njihovog zajedničkog doma koji su gradili devet godina.

S istim problemima suočio se i splitski gradonačelnik Željko Kerum. Kerumova djevojka Fani Horvat je sa njihovim sinom Franom otišla iz kuće na Mejama prije desetak dana, piše 24 sata. Prvi čovjek Splita navodno ne zna gdje se njegova bolja polovica trenutačno nalazi, a na ovakav potez odlučila se jer njezin dragi nikada nije kod kuće. Navodno su joj dojadile priče da svako slobodno vrijeme provodi u društvu nježnijeg spola.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 01.12.10. 10:47

Lažu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika