02.12.2010. / 08:22

Autor: Nacional.hr

Za svaki slučaj: Josipovićev ured kupuje zastave za 200 tisuća kuna

Ovo je prvi natječaj za nabavu zastava u Josipovićevom mandatu. Dosad je Ured, pod Josipovićevim ravnanjem, javnim natječajem nabavljao svježe rezano cvijeće i veći broj različitih vrsta odlikovanja

Foto: Antonio Bronić/PIXSELLFoto: Antonio Bronić/PIXSELLUred predsjednika na različite se načine priprema za posjete stranih državnika, a da im ne bi slučajno u nekoj prilici prifalila koja zastava, ovih su dana objavili javni natječaj za njihovu nabavu i isporuku.

Ured predsjednika Ive Josipovića planira nabavu i isporuku zastava u vrijednosti od 200.000 kuna, piše Novi list. Prema informacijama koje su dobili iz Ureda, Pantovčak planira nabaviti četrdesetak velikih državnih zastava te 'odgovarajući broj auto i stolnih zastavica za konkretnu posjetu'.

Riječki dnevnik piše da hrvatskih zastava Ivo Josipoviću, zasad, ne nedostaje jer je u objavljenom natječaju riječ isključivo o zastavama stranih država.

"Javni natječaj je objavljen za nabavu zastava koje Ured predsjednika tradicionalno postavlja, u znak dobrodošlice, prilikom službenih posjeta stranih predsjednika. Isto je uobičajen protokolarni čin i u drugim zemljama koje tako dočekuju i našeg predsjednika", objasnili su u izjavi Novom listu predsjednikovi suradnici.

Ovo je prvi natječaj za nabavu zastava u Josipovićevom mandatu. Dosad je Ured, pod Josipovićevim ravnanjem, javnim natječajem nabavljao svježe rezano cvijeće i veći broj različitih vrsta odlikovanja.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika